FREERIDER
Pris: 42.599:-
 
EN ELDRIVEN MOTORCYKEL I EN HELT EGEN KLASS
Superlätt, stryktålig och exceptionellt kraftfull – denna snabba, roliga elmotorcykel är perfekt för såväl nybörjare som erfarna förare, tonåring och vuxen. Åkning handlar om fart och kraft men även design, därför är utseendet på vår Freerider lika maxad som dess prestanda. 
Den 8kw starka och borstlösa motorn ihop med ett inovativt 22Ah batteri ger dig upp till 1 timmas körning, i full fart!  Laddningen som sker via ett helt vanligt eluttag tar max 60min. Den hypermoderna tekniken i Freerider ger dig snabba accelerationer med linjär kraft, mindre underhåll och laddtid, istället får du mer tid till aktiv och rolig körning.
Tack vare den långa fjädringsvägen är Freeridern redo att möta alla de hinder du ställer i dess väg, den tar dig med enkelhet fram i tuff terräng samt över hopp. De härdade bromsarna är framtagna för att svara snabbt i krävande situationer, om och om igen, utan att bli överhettade.

FÖRVANLDA DIN FREERIDER TILL EN SMART BIKE
Koppla upp din Freerider mot vår app via en bluetooth dongle (säljs separat) för att få kontroll över hjärtat i din elmotorcykel. Enkel att installera och ger dig tillgång till information från samtliga sensorer, allt trådlöst till iOS eller Android app. Appen låter dig sköta inställningar av såväl hastighet som vrid, se batterikapacitet och du kan även logga och dela dina åkturer och på så sätt jämföra med dina vänner eller dina tidigare lopp. 
Samtliga komponenter på Freerider är handplockade och utvecklade för att leva upp till allt Kuberg står för - högkvalite, enkelt ägande och mängder av fantastiskt rolig körning!
 

KUBERG START


Pris : 8.999:-


Drömmaskinen för 3-6 åringar där alla delar har designats av Kuberg för att passa yngre förare. En eldriven barnmotorcykel ger en tyst och avgasfri maskin som kan framföras utan att störa grannarna. Kuberg är en perfekt språngbärda till motorsport och erbjuder även roliga stunder med körning på bana, i trädgården eller på landet.
Batteriets laddas via ett vanligt vägguttag och räcker normalt till 1-2 timmas körning. Körtiden varierar beroende på förares vikt, körstil, vilket underlag den framförs på samt hur man valt att ställa in effekten.

KUBERG CROSS


Pris:13.999:-

Världens första el-cross för barn mellan 5-12 år! Den gedigna konstruktionen klarar under kortare turer förarvikter ända upp till 100kg, vilket innebär mängder av nöje för hela familjen. Såväl barn som ungdom samt den fartglada föräldern kan vara med och dela det roliga. 
Kubergs superstarka eldrivna motorer levererar blixtsnabbt och bjuder på seriös och spännande crosskörning. Snabb och linjär kraft från motorn, ihop med ett enormt vrid, ger otroligt snabb acceleration. En el cross tar med enkelhet föraren upp för branta backar och har tillräckligt med kraft för att ta dig över stock och sten. Den justerbara bakdämparen ger behaglig körning och hanterar även bankörning med hopp utan problem. 
Batteriet på vår eldrivna cross räcker normalt till ca 1 timmes körning. Detta kan variera kraftigt beroende på förarens vikt, körstil, underlag och hur effekten är inställd, så allt mellan 45 min till 2 timmars körning räknas som normalt.

KUBERG TRIAL E


Pris:12.599:-

En perfekt maskin för barn mellan 5-12 år men den gedigna konstruktionen klarar under kortare turer förarvikter ända upp till 100kg. Detta innebär mängder av nöje för hela familjen, såväl barn som ungdom samt den fartglada föräldern kan vara med och dela det roliga. 
Kubergs starka eldrivna motorer leverar blixtsnabbt och bjuder på seriös och spännande körning. Snabb och linjär kraft från motorn, ihop med ett enormt vrid, ger otroligt snabb acceleration. En elektrisk trial tar med enkelhet föraren upp för branta backar och har tillräckligt med kraft för att ta dig över stock och sten. Den justerbara bakdämparen ger behaglig körning och hanterar även bankörning med hopp utan problem. 
Batteriets kapacitet räcker normalt till ca 1 timmes körning. Detta kan variera kraftigt beroende på förarens vikt, körstil, underlag och hur effekten är inställd, så allt mellan 45 min till 2 timmars körning räknas som normalt.