Vår vassaste Jet Ski
ULTRA 310LX är ledaren i Kawasakis JET SKI flotta. Metalliclack och kromdetaljer gör att den sticker ut visuellt. Vad som verkligen särskiljer den från andra modeller är unika funktioner såsom det nya Jetsound ljudsystem (världens första på en PWC), och LXurysätet täckt med ett nytt värmebeständigt material.

SEK 204 900:-

 

Expressen för tre personer
ULTRA 310X är "standard" modellen i serien - om någon modell med en 300 PS utgång kan kallas standard. Med sin nya, fantastiska motor, snygga skrov, lyxiga funktioner med ett bekvämt 2-sits säte för upp till tre personer, sätter ribban för standard avsevärt högt.

SEK 178 900.

 

En Superbike... men på vatten
ULTRA 310R är ensportmodell utrustad med ett helt nytt 18-positionshandtag och ett sportsäte - konstruerade för hård körning. Limegrön och svart färg med ett sportigt grafikpaket ger ULTRA 310R en häftig raceimage som matchar dess förbättrade sportprestanda.

SEK 185 900.


 

Attackerar vågorna
ULTRA LX är utrustad med ULTRA 300LX högprestandaskrov . Laddad med teknik från mästerskapvinnande maskiner är det race-utvecklade skrovet stabilt och har hög precision.

SEK 120 900 .- 

Otroligt starkt vridmoment
Utrustad med den specialutveckade marinversionen av legendariska Kawasaki Ninja motorcykelmotor ger Jet Ski STX-15F en mjuk, stabil kraft från låg till full gas.

SEK 100 900 

Nu släpps Kawasakis nya jetski ståmaskin.
OBS!!! Denna är CE Godkänd och inklassad som båt .
Med ett starkt arv av ståmaskiner inom vattenskotersegmentet och otaliga racesegrar och mästerskapstitlar har Kawasaki nu flyttat kategorin till nästa nivå i och med lanseringen av SX-R, en fyrcylindrig, 1498cc maskin med imponerande 152 hästkrafter som gör den till snabbast accelererande massproducerade ståuppmaskinen någonsin.
Pris : 102 900:-