Bensinbioklipparen AL-KO Silver 468 SP-A Bio

Pris:
4 295 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2014682
Antal:
Kommentar till butiken:
Slut i lager
Framhjulsdrift för energibesparande bioklippning
Genomgående axlar för rak framföring
Bekväm, robust klipphöjdsinställning
Bästa bioklippningresultat tack vare särskild geometri hos höljet
Bioklippning eller sidoutkast kan väljas
Bioklippning är den ekologiska vården av gräsmattan i alla trädgårdar. Med AL-KO Silver bensinbioklipparen får du den perfekta partnern för detta arbete.
 
Bensinbioklipparen AL-KO Silver 468 BR-A Bio
Utvecklad i Tyskland, tillverkad i Österrike, klippningshölje av stålplåt, och AL-KO Pro Motor: Alla dessa egenskaper gör bioklipparen från AL-KO till en hållbar specialist för bioklippning av gräset. Sofistikerad teknik och välkänd AL-KO-kvalitet lämnar inget kvar att önska hos denna produkt för amatör-trädgårdsmästaren med höga krav.
 
Tekniska detaljer hos bensinbioklipparen AL-KO Silver 468 BR-A Bio
De 2,0 kW starka AL-KO Pro motorer erbjuder dig en utmärkt verkningsgrad, vilket visar sig genom mer effekt och mindre bensinförbrukning. Klippbredden på 46 cm säkerställer en effektiv bearbetning av gräsytor upp till ca 1400 m². Klipphöjden hos bioklipparen kan justeras i 4 steg från 30 mm till 85 mm. Med bioklipparen är det också möjligt att kasta ut gräsklippet i sidled. Enkel hantering underlättas särskilt av det ergonomiska handtaget och XL-hjulen som rullar lätt och är skonsamma mot gräsmattan. Denna underlättade bioklippning stöds också av framhjulsdriften.