Bensingräsklipparen solo by AL-KO 5210 SP-A

Pris:
4 695 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2014636
Antal:
Kommentar till butiken:
Slut i lager
1-stegs hjuldrift
Uthålligt stålplåtshölje för lång livslängd
Det integrerade sidoutkastet gör den användbar till många funktioner (4INONE Function)
60 l uppsamlare
För stora trädgårdar
 
Bensingräsklipparen i solo by AL-KO produktlinjen erbjuder en hög komfort och kännetecknas av bäst kvalitet och livslängd.
Bensingräsklipparen solo by AL-KO 5210 SP-A
Den robusta, kraftfulla bensingräsklipparen med hjuldrift. Kvalitet och hållbarhet garanteras hos denna produkt tack vare de vägledande principerna "Engineered in Germany" och "Made in Austria". Pålitlighet är inget främmande ord för solo by AL-KO 4710 SP-A, snarare tvärtom.
Tekniska detaljer hos bensingräsklipparen solo by AL-KO 5210 SP-A
Med en klippbredd på 51 cm är bensingräsklipparen solo by AL-KO 5210 SP-A en idealisk partner för stora trädgårdar upp till ca 1800 m². Inställningen av klipphöjden kan göras centralt mellan 30 och 80 mm i 7 steg. Den kraftfulla AL-KO motor på 2,1 kW har en utmärkt verkningsgrad och 1-stegs hjuldrift som gör gräsklippningen i trädgården enkel och lätt.4INONE Function erbjuder klippning, uppsamling, bioklippning och sidoutkast av gräset på gräsmattan. Det ergonomiska handtaget ökar komforten när du använder solo by AL-KO 5210 SP-A. Den höga, aerodynamiska stålskölden möjliggör särskilt effektiv uppsamling av det klippta gräset. Det klippta gräset hamnar i den 60 l stora uppsamlaren av plast.