Bensingrässklippar solo by AL-KO 4739 VSI-A

Pris:
6 495 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2014635
Antal:
Kommentar till butiken:
Bensindriven gräsklippare med hjuldrift och 46 cm klippbredd
Robust pulverbelagd stålplåtkåpa för lång livslängd
Kullagerförsedda XXL-hjul för lätt körning
Bekväm elektrostart (med modern Li-Ion-teknik) med nyckel
Central klipphöjdsinställning med en hand
Ergonomiskt utformad styrstång med komfortgrepp
 
Bensingräsklipparen i produktlinjen solo by AL-KO med variabel hjuldrift och elektrostart erbjuder högsta möjliga komfort i sin klass och utmärker sig genom bästa kvalitet och livslängd.
 
Bensingräsklipparen solo by AL-KO 4739 VSI-A
Bensingräsklipparen i produktlinjen solo by AL-KO övertygar i alla detaljer. Som kronan på verket erbjuder denna modell även ett elektriskt system för enkel start av motorn. Sätt bara i nyckeln och vrid om - startar. Kvalitet och lång livslängd garanteras hos denna produkt tack vare "Engineered in Germany" og "Made in Austria"Tillförlitlighet är inget främmande ord för solo by AL-KO 4739 VSI-A.
 
Tekniska data för bensingräsklipparen solo by AL-KO 4739 VSI-A
 
Med en klippbredd på 46 cm är bensingräsklipparen 4739 VSI-A den idealiska partnern för medelstora och stora trädgårdar upp till 1 400 m². Den centrala klipphöjdsinställningen kan varieras i 7 steg mellan 30 mm och 80 mm. Den 2,6 kW starka motorn sörjer för den nödvändiga kraften vid klippning av stora gräsytor och ger dessutom energi för hjuldriften med variabel hastighetsinställning. Klippa, samla upp och kompostera är möjligt med denna bensingräsklippare med 3-i-1-funktion. De stora kullagerförsedda XXL-hjulen och den ergonomiskt utformade styrstången ökar användarkomforten för solo by AL-KO 4739 VSI-A. Den höga, aerodynamiska stålplåtkåpan möjliggör en särskilt effektiv uppsamling av det klippta gräset. Gräset hamnar i den 65 l stora uppsamlaren.