Benzinröjsag solo by AL-KO 120

Pris:
3 195 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2014679
Antal:
Kommentar till butiken:
Röjsåg med stort vridmoment och enorma kraftreserver
2-taktsmotor med EasyStart och centrifugalkoppling
Säkert, exakt och icke-tröttande styrning med enkelt justerbart cykelhandtag och och bekväm bärrem med höftskydd
Trådspole med automatisk justering (tipp-automatik) och robust metall-skärblad ingår
Kraftfull mot vild växtlighet och envisa buskar
 Perfekta klippresultat för krävande trädgårdsägare och hobbyodlare: Detta är vad bensinröjsågarna från solo by AL-KO står för, våra robusta, mycket kraftfulla och high-end-enheter i affärsområdet "gräsklippning".
 
Bensindriven röjsåg solo by AL-KO 120  – hög prestanda i kombination med hög bekvämlighet
Klipp gräset oberoende, effektivt och enkelt: Bensinröjsågen solo by AL-KO 120 övertygar som stark kompakt med perfekta klippresultat i god solo by AL-KO-kvalitet.
Tack vare EasyStart-System, centrifugalkoppling, lätt hanterbart cykelgrepp med integrerade kontroller, bärrem för ryggvänligt arbete och den optimala balansen hos enheten, är det möjligt att arbeta i en naturlig arbetsställning. Dessutom är anordningen mycket lätt att underhålla, och förändringen av de båda skärhuvudena bundna – (ett hållbart metallknivblad och linhuvud (skärbredd 25 och 41 cm) – går mycket snabbt.
Med den starka motorn och en stor bränsletank är solo by AL-KO 120 din pålitliga assistent även i kontinuerlig drift. Den visar sin kraft när den klipper och röjer höga gräs och med sin kraftfulla framkomlighet till och med i envis vild växtlighet. Även större ytor och längre sträckor är dess miljö.
Med proffs-utrustning i form av cykelhandtag, som du anpassar individuellt till din kroppslängd, och den bekväma bärremmen, lyckas framföringen av röjsågen enkelt och säkert även vid längre gräsklippning. En enkel vridning av greppet gör den också enkelt att transportera och ger platsbesparande förvaring.
 
Tekniska detaljer för solo by AL-KO 120
Med denna kraftfulla röjsågen drar du nytta av en snabbt startande 1,1 kW 2-taktsmotor (42,7 cc) i senaste generation, en robust konstruktion, proffsiga kontrollelement som hos stora enheter, såväl som mångsidighet och enkelt underhåll som hos alla solo by AL-KO-enheter.
Tack vare den bekväma och säkra styrningen av enheten med det ergonomiska cykelgreppet med integrerad, väl tillgängliga kontrollelement samt optimal balans och stabilitet hos enheten (aluminiumskaft med tjock godsstorlek), kan du också utföra längre klippning och trimning av gräsytor, i högt gräs eller envis sly utan problem med en mild kroppshållning. Vidare erbjuder den dubbla bärremmen med höftskydd en betydande avlastning under arbetet, ökar bärkomforten och stödjer dig i säker användning av röjsågen.
Den vridmomentstarka röjsågen erbjuder dig stor flexibilitet i bruk, eftersom den har två skärhuvuden inkluderade: en topp med ett robust 25 cm skärblad i metall och ett stort, skonsamt trådhuvud med 41 cm skärbredd. Med denna använder du tipp-automatiken för att enkelt anpassa den optimala trådlängden under drift (tippa enkelt med trimmerhuvudet på marken).
Stark framkomlighet i svår växtlighet. Oavsett batteritid, kabellängder och kabeltrassel – din fördel på stora gräsytor och parker och särskilt i öppen terräng