FOX VUE BLACK

Pris:
1 199 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1823329
Kommentar till butiken:
Slut i lager
Ken Roczen var den främsta drivkraften när vi utvecklade våra VUE® Goggles. Efter otaliga timmar av undersökning, utveckling och provning, förverkligade vi hans vision. Brett synfält var en prioritet, så vi hade ett nära samarbete med Ken för att försäkra bredast möjliga synfält. Crossglasögonen sitter närmre ansiktet vilket minskar risken för störning från ramens sida och de sitter också längre in i hjälmen.
Din syn blir inte bättre än vad som syns genom crossglasögonen, så vi har utrustat Vue-modellen med en gjuten lins av polykarbonat. Denna formade lins ger en överlägsen optisk klarhet, ökad stöttålighet och skyddar dig mot lera, stenar och annat.
Vue Goggles har en innovativ lösning för att ta ur linsen. Denna nya teknik frigör vingarna i sidan vid vridning, så att du enkelt kan byta ut linserna. På så sätt kan du snabbt anpassa dig till ändrade ljusförhållanden.
För bästa möjliga passform är ramen tillverkad av två material: en mjuk frontplatta i TPU som sitter bekvämt på ditt ansikte och en tålig, yttre ram i ABS/nylon. Till sist, för att undvika distraktioner, en 45 mm bred rem med silikonbaksida håller crossglasögonen på plats, utmärkt luftcirkulation leder bort överskottsvärme och skum i tre lager håller svetten borta från dina ögon.

Designade och framtagna exklusivt med Ken Roczen
Bred skärm ger optimalt periferiseende
Linsen byts snabbt och enkelt ut med hjälp av TruLock-systemet
Mjuk, bekväm frontplatta i TPU anpassar sig efter huvudets form
Yttre ram i ABS/nylon skyddar under hård körning
360-ventilationssystem ger optimal luftcirkulation, håller föraren sval och förhindrar imma
45 mm rem med silikonbaksida ger ökat grepp på hjälmen
Skum i tre lager leder bort svett och ger en bekväm passform
Reflextråd på remmen
Tearoffs ingår