FREERIDER

Pris:
42 599 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1246673
Antal:
Slutsåld
EN ELDRIVEN MOTORCYKEL I EN HELT EGEN KLASS
Superlätt, stryktålig och exceptionellt kraftfull – denna snabba, roliga elmotorcykel är perfekt för såväl nybörjare som erfarna förare, tonåring och vuxen. Åkning handlar om fart och kraft men även design, därför är utseendet på vår Freerider lika maxad som dess prestanda. 
Den 8kw starka och borstlösa motorn ihop med ett inovativt 22Ah batteri ger dig upp till 1 timmas körning, i full fart!  Laddningen som sker via ett helt vanligt eluttag tar max 60min. Den hypermoderna tekniken i Freerider ger dig snabba accelerationer med linjär kraft, mindre underhåll och laddtid, istället får du mer tid till aktiv och rolig körning.
Tack vare den långa fjädringsvägen är Freeridern redo att möta alla de hinder du ställer i dess väg, den tar dig med enkelhet fram i tuff terräng samt över hopp. De härdade bromsarna är framtagna för att svara snabbt i krävande situationer, om och om igen, utan att bli överhettade.

FÖRVANLDA DIN FREERIDER TILL EN SMART BIKE
Koppla upp din Freerider mot vår app via en bluetooth dongle (säljs separat) för att få kontroll över hjärtat i din elmotorcykel. Enkel att installera och ger dig tillgång till information från samtliga sensorer, allt trådlöst till iOS eller Android app. Appen låter dig sköta inställningar av såväl hastighet som vrid, se batterikapacitet och du kan även logga och dela dina åkturer och på så sätt jämföra med dina vänner eller dina tidigare lopp. 
Samtliga komponenter på Freerider är handplockade och utvecklade för att leva upp till allt Kuberg står för - högkvalite, enkelt ägande och mängder av fantastiskt rolig körning!