Gasolgrill Masport MB 4000

Pris:
6 495 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2014685
Antal:
Kommentar till butiken:
4 kraftfulla kvalitetsbrännare i rostfritt stål 304, 1 mm (14 kW)
Integrerad tilförlitlig elektronisk tändning
Inbyggd termometer i locket
Sidobrännare (3,0 kW) ger fler matlagningsalternativ
Inkl. UV-beständigt grillöverdrag
Lock med stor glasruta
 
Snygg gasolgrill i genomtänkt design med hög glansig finish i svart pianolak och rostfria applikationer och många läckra detaljer. Den perfekta storleken för små och stora grillmiddagar. Med denna grill är du garanterad pålitlig drift och grillnöjen i många år.
 
Den eleganta gasolgrillen MB4000
Gasgrill MB4000 är designad av marknadsledaren Masport i Nya Zeeland. Den är tillverkad av rostfritt stål 304 med högglansig finish i svart pianolak. Det är inte bara designen av grillen som är övertygande, utan framför allt de många tekniska och tankeväckande detaljerna som gör att den sticker ut vid närmare inspektion. Denna gasolgrill har den perfekta storleken för små och stora grillarkvällar.
 
Tekniska detaljer för gasolgrillen MB4000
Gasolgrillen MB4000 värms upp av 4 kvalitetsbrännare som är tillverkade av rostfritt stål 304. Den elektroniska tändningen säkerställer tillförlitlig tändning varje gång. Den stora glasrutan i det övre locket och den inbyggda termometern säkerställer att du alltid har fullständigt överblick över matlagningen. Ramen är tillverkad av rostfritt stål 304, grill lådan, grillgallret och stekplattan är emaljerade, vilket garanterar lång livslängd.
 
På vänster sida har MB4000 en sidobrännare i sidobordet för tillagning av såser, potatis eller till att hålla maten varm. I sidobordet på höger sida hittar du en skärbräda och en marinadlåda i högkvalitativt stål. Under locket hittar du också en värmehylla som ger extra utrymme för att värma bröd eller hålla maten varm.
 
Den integrerade flasköppnaren är en liten men fin detalj. Du kan förvara gasflaskan i underskåpet med dubbla dörrar. För transportändamål har grillen fyra låsbara svänghjul. Denna grill levereras med UV-resistent grillbeläggning.