GPS - Spårning Scout Ingen installation

Pris:
1 995 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1766188
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
  Scout
NorthTracker Scout sänder en position per dygn. Mellan intervallen ligger den i djup sömn och kan därför inte scannas och hittas av tjuvar. Om gps:en lämnar en säkerhetszon ändras intervallet automatiskt till varje timme med möjlighet till tätare spårning när det behövs. Ett säkert stöldskydd som fungerar i hela Europa.

  Ingen installation krävs
Aktivera Scout och skruva på locket
Registrera konto Tryck  här
Ange upp till 5 säkerhetszoner
Ange larmmottagare
Klart!

  Pris för enhet : 1995sek 

  Abonnemang : 795:-/år


  Så fungerar Scout
Scout är en diskret gps med upp till 5 års batteritid.
NorthTracker Scout sänder en position per dygn, tidigt på morgonen. Mellan intervallen ligger den i djup sömn och kan därför inte scannas och hittas av tjuvar. Om gps:en lämnar en säkerhetszon under natten kommer ett larm tidigt på morgonen och intervallet ändras då automatiskt till att sända position varje timme, med möjlighet till tätare spårning när det behövs. Denna lösning har visat sig mycket effektiv eftersom den skänker en falsk trygghet för tjuven samtidigt som du får gott om tid att hitta din ägodel.
Gps:en behöver ingen installation mot externt batteri och har upp till 5 års batteritid. Den går att gömma i princip var som helst och är stötsaker och vattentät. För att undvika falsklarm när du själv flyttar objektet kan du enkelt inaktivera aktuell säkerhetszon med en knapptryckning i appen. Koppla Scout till Nokas Larmcentral med väktarutryckning för extra säkerhet om du vill.

NorthTracker är ett svenskt mjukvaruföretag. Vi levererar en molnbaserad gps-spårningstjänst för privat- och företagsmarknaden i Europa, med fokus på Norden.