NorthTracker GPS-spårning MACHINE

Pris:
1 795 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1766175
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
 Machine
NorthTracker Machine ger ett stöldskydd som fungerar i hela Europa. Gps:en sänder position i realtid och du vet därför exakt var den befinner sig, hela tiden. Machine kan även användas i trygghetssyfte. Skulle något hända dig kan den som har tillgång till inloggningen alltid se var du befinner dig och på så sätt komma till undsättning.

 Enkel installation
Koppla Machine mot +/- (8-32V)
Registrera konto Tryck  här  
Ange upp till 5 säkerhetszoner
Ange larmmottagare
Klart!

  Pris för enhet : 1795sek 

  Abonnemang : 795:-/år


 Så fungerar Machine
Machine kopplas mot +/-, sänder position i realtid och loggar historik.
När du skapat ett konto kan du ange upp till fem säkerhetszoner för din NorthTracker Machine. Om gps:en rör sig utanför någon av dina valda säkerhetszoner får du larm omgående via sms eller mejl. Machine ger ett stöldskydd som fungerar i hela Europa. Den fortsätter sända position så att din ägodel lätt kan spåras vilket leder till ökad chans att få tillbaka den. Machine loggar även historik så att du kan se hur den rört sig eller för att summera hur länge den stått still på olika platser, för till exempel kundfakturering.
Machine kan även användas i trygghetssyfte. Skulle något hända dig kan den som har tillgång till inloggningen alltid se var du befinner dig och på så sätt snabbt komma till undsättning. Machine är gjord för tuffa miljöer och är stöttålig och vattentät. Den är godkänd av SSF Stöldskyddsföreningen och kan kopplas till Nokas Larmcentral för utryckning med väktare. 

NorthTracker är ett svenskt mjukvaruföretag. Vi levererar en molnbaserad gps-spårningstjänst för privat- och företagsmarknaden i Europa, med fokus på Norden.