Robotgräsklippare Solo by AL-KO Robolinho 1200 E

Pris:
14 295 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2014626
Kommentar till butiken:
Slut i lager
Robotgräsklippare från Solo by AL-KO som passar gräsmattor upp till 1200 m² och klarar sluttningar på 40% samt passager så smala som 60 cm. Klipphöjden kan ställas in steglöst mellan 2,5-5,5 cm så att höjden på din gräsmatta kan anpassas efter dina personliga behov. Tack vare det dubblat knivsystem med BioClip säkerställs det att finklippta gräset faller ner i gräsmattan och förvandlas till biologiskt gödselmedel. Behovet av att ta bort gräset försvinner. Utrustad med integrerad sensorteknik som ger maximal säkerhet för både människor och djur, men även för robotgräsklipparen.
Enkel installation
Med bara ett par arbetsmoment är Robolinho® redo att börja klippa: Ställ upp och förankra laddstationen, dra den medföljande begränsningskabeln och fäst den med märlor. Programmera klipptider, mät upp kabellängden och ställ in startpunkter – sedan är det klart.

Greppvänlig profil
Robolinho® klarar av stora stigningar med greppvänlig profil. De båda hjulen ger ett ordentligt markfäste och klarar av stigningar upp till 45%.

Vändbara knivar av specialhärdat stål
Unikt för Robolinho® är systemet med vändbara dubbla bioklippknivar gjorda av specialhärdat stål. Knivarna kör växelvis till vänster och höger och förblir därför vassa i lång tid. Bioklippning ger ett perfekt klippresultat, minskar nedsmutsningen av chassit och gör det onödigt att ta bort gräsklippet från gräsmattan.

Lätt att manövrera
Den lättöverskådliga displayen gör programmeringen av Robolinho® lekande lätt. Du behöver bara mata in dagar och tider då du vill att robotklipparen ska klippa.