Robotgräsklipparen solo by AL-KO Robolinho® 2000 W

Pris:
16 195 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2014628
Antal:
Kommentar till butiken:
Till gräsmattor upp till 2 000 m ²
Kan knappt höras med högst 60 dB (A)
Klarara slutningar på upp till 45 % och passager ner till 60 cm
Enkel användning med AL-KO inTOUCH-app via WiFi
Säkerhetssensorer skyddar mot skador och stöld
Bioklippningen ger ett perfekt klippresultat och gör det onödigt att ta bort klippt gräs från gräsmattan
Vändbara knivar med 4 gånger livslängd
Enkel steglös inställning av klipphöjden med en vridknapp
9 valfria startpunkter säkerställer en effektiv täckning av hela klippområdet
Integrerad regnsensor
Lätt att installera
Begränsingskabel och märlor ingår inte
Kompakt och flexibel. Robolinho® 2000 W tar hand om din gräsmatta helt automatisk. Njut fritiden medan robotgräsklipparen med intelligent Smart Garden anslutning effektivt klipper din gräsmatta.
WiFi anslutning: Med den nya appstyrda Robolinho® robotgräsklipparen ger intelligent vård av gräsmattan och Smart Garden en verklighet. Robolinho W-modellerna kan anslutas till din WiFi med inTOUCH-appen på din smartphone.


Klippmästaren med Smart Garden anslutning – robotgräsklipparen solo by AL-KO Robolinho® 2000 W
Robolinho® 2000 W har utvecklats av våra ingenjörer i Tyskland och tillverkas av våra specialister i Österrike. Komponenter med lång livslängd och enastående teknologi gör Robolinho® till en pålitlig följeslagare och hjälper med det dagliga underhållet av gräsmattan i din trädgård. Robotgräsklipparen är otroligt lätt att installera och både laddningsstationen och Smart Garden anslutningen är snabba att använda. Vår sofistikerade programvara och vår intuitiva funktion gör det enkelt att ta hand om gräsmattan när och var du vill.
Tekniska detaljer för solo by AL-KO Robolinho® 2000 W robotgräsklippare
Intelligent vård av gräsmattan och Smart Garden är en verklighet med Robolinho® 2000 W: Tack vare den installerade hårdvaran är WiFi-anslutning via AL-KO inTOUCH-appen problemfri. Med denna robotgräsklippare är du garanterad enkel, tyst och utsläppsfri drift på grund av det starka och hållbara 5,0 Ah / 25,2 V litiumjonbatteriet. Det innebär att robotgräsklipparen inte stör grannarna och kan därför även köra på söndagar och helgdagar samt nattetid. Den speciellt utvecklade sensorteknologin kombinerat med en klippbredd på 23 cm säkerställer effektiv gräsvård på ytor upp till 2000 m ². Hinder som träd eller stigningar på upp till 45 % är lätta att hantera.
Klipphöjden är inställd steglöst från 25 till 55 mm, så du kan justera höjden på gräset enligt dina personliga önskemål. DCS (Double Cut system) som är utvecklat av AL-KO, garanterar perfekt klippning och det klippta gräset finhackas i chassit och återförs till gräsmattan som naturligt gödsel. Robotgräsklipparens pålitliga säkerhetsteknologi ger maximal säkerhet för människor och djur, samt skyddar mot stöld. Observera: När du köper vår solo by AL-KO robotgräsklippare ingår varken begränsningkabeln eller märlor.